De Laatste Show 2020

Helaas hebben de gevolgen van het Corona virus ook ons als theatergroep getroffen. We hebben lang gewikt en gewogen, maar door het moeten onderbreken van het repetitieproces in de laatste fase van de aanloop tot de uitvoering, kunnen we niet de kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten.

Daarom hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om de uitvoeringen van juni te annuleren. We zijn momenteel druk bezig om andere datums te plannen. Zodra deze bekend zijn, brengen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

Reeds betaalde kaarten blijven geldig. U krijgt te zijner tijd de mogelijkheid om aan te geven op welke datum u de kaarten wilt inzetten.

Excuus aan ieder die uitzag naar een mooie theater uitvoering, maar helaas is ook dit voor ons overmacht en doet het ons net zoveel verdriet.

 

We gaan live in 5, 4, 3, 2, 1…

Jinek stapt over! Humberto Tan de laan uit! Op1 pakt kijkcijfers! Matthijs van Nieuwkerk stopt ook! In de mediawereld is het schering en inslag met het gesodemieter. Maar hoe zal het met onze Herman zijn?
Hoe vergaat het hem in de mediawereld en met zijn talkshow? Zal hij de roddelbladen overleven? Kan hij ontkomen aan de #metoo cultuur? Is zijn ex te vertrouwen? Wat gebeurt er met Herman als hij zich onbedoeld de nesten in werkt? Als zijn beste vriend en medeproducent wordt vervangen? Zal Herman ten onder gaan of blijven staan?
Mask speelt ‘de laatste show’!

Komt het spel zien van bedriegen, bedreigen en beangstigen in de wereld van de talkshows! 

Data: 5, 6, 7, 11, 12, 13 juni 2020
Regie: Sander van den Brink