Kaartverkoop “De Laatste Show” 2020

De Laatste Show is gecancelled!!

Helaas hebben de gevolgen van het Corona virus ook ons als theatergroep getroffen. We hebben lang gewikt en gewogen, maar door het moeten onderbreken van het repetitieproces in de laatste fase van de aanloop tot de uitvoering, kunnen we niet de kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten.

Daarom hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om de uitvoeringen van juni te annuleren. We zijn momenteel druk bezig om andere datums te plannen. Zodra deze bekend zijn, brengen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

Reeds betaalde kaarten blijven geldig. U krijgt te zijner tijd de mogelijkheid om aan te geven op welke datum u de kaarten wilt inzetten.

Excuus aan ieder die uitzag naar een mooie theater uitvoering, maar helaas is ook dit voor ons overmacht en doet het ons net zoveel verdriet.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar!!


Vrijdag 5, zaterdag 6, zondag 7(matinee), donderdag 11, vrijdag 12 of zaterdag 13 juni 2020


De online kaartverkoop van onze nieuwe voorstelling is gestart.

De sfeervolle aardappelschuur bij Boerderij ‘Bouwlust’ aan de Stougjesdijk 126 te Greup/Mijnsheerenland, is wederom de locatie voor dit stuk.

Dit jaar kunt u gebruik maken van een bijzonder VIP arrangement! Dit arrangement heeft een aantal leuke voordelen:

+ Als eerste de zaal in

+ De beste plekken vooraan, aan een gezellig tafeltje i.p.v. op de tribune

+ Bediening tijdens de voorstelling

+ 2 gratis drankjes: 1 tijdens het eerste deel van de voorstelling en 1 drankje tijdens het tweede deel van de voorstelling

Voor onze jeugdige bezoekers (geboren in 2002 en later!) hanteren we weer een speciale prijs!

Vul tijdens het bestelproces het geboortejaar in en ontvang €5 korting per kaart.